Leer communiceren...
Noodzaak bij 1e poging tot een afspraak maken was blijkbaar niet duidelijk.
- Een huis zonder ketel is oke voor jullie?
Vervolgens 3 weken wachten op installatie.
- Een huis zonder ketel is oke voor jullie?
De afspraak van 22 november was afmeld vanwege ziekte, de beste man gaf aan dat hij onze afspraak niet zou hebben afgezegd als hij wist dat er GEEN ketel aanwezig was.
- Een huis zonder ketel is oke voor jullie?
Mochten jullie interesse hebben om interne processen te analyseren en in beeld te brengen dan kunnen jullie contact met mij opnemen, ik sta open om ingehuurd te worden en jullie hiermee te helpen.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Zeer slechte service ervaren
5 weken voor de overdracht van ons nieuwe huis meerdere malen geprobeerd een afspraak in te plannen omdat er een huur ketel hing die 4 dagen voor de overdracht verwijderd zou worden, dit was niet mogelijk omdat ik nog geen eigenaar was. Ook de toenmalige bewoner kreeg het niet voor elkaar een afspraak in te plannen met jullie.
Op de dag van overdracht zelf gebeld en 3 dagen later een adviseur op bezoek gekregen, daarna 3 weken mogen wachten op de installateur.
Die afspraak werd door de Energiewacht afgezegd VIA DE MAIL vanwege ziekte en naar nog eens 4 weken later verplaatst.
Na in de avond nog een keer gebeld te hebben, nu met de calamiteitendienst die me pas na 27 minuten in de wacht te hebben gestaan te woord kon staan, was OOK op die planningsafdeling de spoed duidelijk en is er 3 dagen later (vrijdag gebeld) toch een afspraak mogelijk.
In november een huis ZONDER ketel en een calamiteitendienst die pas na 6 a 7 weken een installatie kan doen...!!!???
Een cijfer 2 omdat de installatie zelf uiteindelijk vlot is verlopen, complimenten aan de installatie monteurs.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Eigenlijk wil ik hier niks opschrijven, maar dan doe ik de monteurs die de installatie hebben gedaan te kort.
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste Maarten,
Dank u wel voor uw bericht. Uw klacht is doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Energiewacht, Team Webcare