Nick

Dat de installatie monteurs een klein woordje Engels kunnen spreken.
Dat was hier niet het geval, en werd ook geen moeite voor gedaan. waardoor bepaalde vragen hierboven met een onvoldoende zijn beoordeeld.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Vooralsnog doet de ketel het prima. Maar kan nog niet echt zeggen hoe en wat. Zit er net een week in.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van levering, werd gezegd ergens in januari, maar hij kwam al in november.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste Nick,
Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het belangrijk is dat onze monteurs zich ook in het Engels kunnen verstaanbaar maken, vooral in situaties waarin dit nodig is voor heldere communicatie. We vinden het vervelend dat dit niet het geval was tijdens uw bezoek en dat dit uw ervaring heeft beïnvloed. We nemen uw opmerking ter harte en zullen bekijken hoe we de taalvaardigheden van onze monteurs kunnen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen.
Nogmaals dank voor uw openheid, en we staan graag voor u klaar als u verdere vragen heeft.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 3/5