Robert Paarhuis

Afspraken nakomen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Voor de vaste klant is Energiewacht nergens te vinden.

Energiewacht heeft sinds mijn verhuizing onterecht geld van mijn rekening afgeschreven. Meerdere maanden werd er dubbel afgeschreven. Ik heb hierover contact gehad en ben netjes te woord gestaan. Het werd meteen opgelost en ook het teveel betaalde bedrag zou ik terug krijgen. Dit werd mijn tevens per mail bevestigd.

Nu heb ik nog steeds mijn geld niet terug gekregen en we zijn alweer weken verder. Op mail wordt niet meer gereageerd en telefonisch zijn ze gewoon niet meer bereikbaar. Zelfs als ik de eerstvolgende ben in de lijn, wordt de hoorn er gewoon op gegooid.

Bedankt Energiewacht voor de waardeloze service.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Niks

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste Robert,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, zowel rondom de terugbetaling als onze bereikbaarheid. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten, en wij betreuren het dat dit zo is verlopen.
Wij nemen uw klacht zeer serieus en willen dit graag met u oplossen. Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om de situatie te bespreken en ervoor te zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen het dat u dit bij ons aangeeft, zodat we onze service kunnen verbeteren.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 0.5/5