Brugge

Zet er in weekend andere bandje op van niet bereikbaar. Of neem personeel aan

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Niet . Onbereikbaar hele weekend gebeld en ook lang zeker steeds half uur. DUS DE 24/7 BEREIKBAAR KAN VAN DE LIJST AF .

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ik mijn klacht hier kwijt kan

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij hebben onlangs problemen gehad met onze telefoonlijnen, waardoor wij niet altijd bereikbaar waren zoals u van ons mag verwachten. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en wij begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn geweest.
Wij willen u laten weten dat wij uw klacht hebben doorgestuurd naar de betreffende afdeling, zodat deze zorgvuldig kan worden bekeken. Daarnaast zullen wij persoonlijk contact met u opnemen om dit verder te bespreken en tot een oplossing te komen.
Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren, en wij waarderen het dat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 1/5