Misschien meer tips ter voorbereiding zoals klaarleggen van emmers en doeken ivm lekwater. En het bedekken van de vloer rondom de installatie. Het wordt wel nat en vies.
Ook even overleggen waar het expansievat komt te hangen. Bij mij werd hij tamelijk laag geplaatst zodat mijn droger er net onder paste nadat we een laagje piepschuim eronder weggehaald hebben.
Uitleg over de thermostaat niet vergeten.
De installatie is goed en vlot verlopen.
Ik moest alleen wel anderhalve week in de kou zitten maar ik begrijp dat personeelsgebrek daar de oorzaak van is.
Hoe het onderhoud verder plaatsvindt zal ik moeten ondervinden. Wel betaal ik best een aardig bedrag hiervoor gezien de ketel nieuw is en er pas over 2 jaar onderhoud nodig is.
Dat is dus ruim 300€ voor ws geen onderhoud.
Advies zou dus kunnen zijn: het goedkopere contract. En dan na 2 jaar overstappen op het duurdere contract. Maar dat werd mij juist niet aanbevolen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Alles verliep goed en volgens afspraak

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Goede en snelle installatie

Score voor Energiewacht CV-ketels: 4.5/5