Beter luisteren naar de klant
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Ik vond de service niet sterk. Ik heb voor mijn moeder deze afspraak ingepland. Vooraf duidelijk verteld aan de telefoon dat ze haar oude thermostaat wilde houden (zij is slechtziend en kan moeilijk met een nieuwe thermostaat omgaan). De medewerkster toonde begrip en zou hier een mailtje over sturen. Maar toen de mannen bij mijn moeder aan het werk gingen, bleek dat ze gewoon een nieuw thermostaat gingen monteren. Mijn moeder heeft weer naar de Geas moeten bellen en daar werd ineens verteld dat ze voor 250 euro een nieuwe thermostaat moest aanschaffen en dat daar een offerte voor werd gestuurd. Allemaal heel veel gedoe, heel veel geld en waarom eigenlijk? Waarom werd ons dit niet vooraf verteld? Ik begrijp ook niet waarom het zoveel geld moet kosten.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
Kennis en ervaring met het monteren van de ketel zelf.
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat vervelend dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal is geweest zoals verwacht. Onze excuses voor het ongemak. We hebben dit intern opgepakt en er is inmiddels contact met u geweest. Wij wensen uw moeder veel wooncomfort met haar nieuwe CV ketel.