K

De eerste huishoudhulp deed via facetime met haar moeder poetsen omdat ze niet goed wist hoe ze dat moest doen. Daarbij appte ze bijna altijd 5 min van te voren dat ze later kwam of helemaal niet omdat ze weg moet of ziek is , bureau wist hierdan niks van. Ze stond ingepland voor 4 uren maar na 2x was ze al bij 2,5 uur klaar, ik moest wel 4 uren betalen. Na telefonisch contact met jullie is het een maand later omgezet naar 3 uur poetsen. Poetsen was ook zeer slecht., zeg maar dramatisch, foto's gemaakt en die ook naar jullie en haar zelf gestuurd. Na een tijdje toch besloten om haar niet meer te willen, ik zou iemand anders krijgen. Na een half jaar pas heb ik iemand anders gekregen die totaal GEEN nederlands kon spreken, haar echtgenoot kwam de eerste keer mee om samen te communiceren wat ze moet doen... De keer daarop was ze ziek, krijg ik een sms met de vraag of ik vervanging wil, mijn antwoord is JA, vervolgens hoor ik totaal hier niets meer van, nogmaals door mij sms gestuurd met de vraag of ik nu vervanging krijg, hierop WEER GEEN reactie. De keer daarop kreeg ik weer een sms met de mededeling dat ze vakantie heeft met weer de vraag of ik vervanging wil, nou dan kun jeje voorstellen dat ik helemaal de schijt krijg van deze organisatie. Ik kan er geen goed woord over easylife zeggen, bij het eerste meisje echt veel problemen mee gehad en het enige goede wat ik hierover kan zeggen is dat Jordi Guijo Gomez me altijd te woord heeft gestaan en ook reageerde op de mail.

Met welk kantoor heeft u gewerkt?

Genk

Score voor Easy Life Dienstencheques: 1/5