Bestelling geplaatst en betaald, maar helaas nooit iets ontvangen. De vervoerder zegt te hebben afgeleverd maar op de camerabeelden is er niemand geweest. Helaas is er met e-carnavalskleding.nl geen passende oplossing te vinden dan te wachten op het onderzoek resultaat met de vervoerder.
Op een compensatie of (deels) gratis nieuwe levering, zodat we kleding voor ons feestje hebben wordt niet gereageerd. Tenzij we een volledige nieuwe bestelling met bijbehorende betaling plaatsen op hun website... Helaas 80 euro kwijt tenzij er nog wat uit het onderzoek komt ..
Voor mij een reden hier niet meer te bestellen!
Reactie e-Carnavalskleding.nl:
Je hebt neerzettoestemming gegeven bij de vervoerder, dan ga je een bepaald risico aan omdat dit geheel op eigen verantwoording is. Ondanks dat hebben we toch een onderzoek ingesteld bij de vervoerder voor je, dit onderzoek zullen we af moeten wachten voordat we iets voor je kunnen betekenen. We hebben je voorgesteld om de bestelling opnieuw te plaatsen zodat je de bestelde items tijdig in huis zou hebben. Mocht het andere pakket boven water komen mag je het op onze kosten retourneren.