Niet de volgende dag in huis zoals beloofd, blijkbaar stond dit bij het afronden van de bestelling maar is wel een mooi lekkertje om op de website te zetten. Dus te laat, niet afgehaald, automatisch teruggestuurd en nu meer dan 8,- retourkosten betalen terwijl ik de bestelling niet eens in mijn handen heb gehad!
Reactie e-Carnavalskleding.nl:
Wij vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Bij ieder product op de website staat een levertijd. Wij hebben meer dan 30.000 artikelen die bijna allemaal direct leverbaar zijn. Als er een iets langere levertijd is voor een item, dan staat dat bij het product vermeld. Dit staat duidelijk vermeld. Daarbij wordt het ook nog eens bij het afrekenen getoond bij de gekozen verzendmethode. Bij jouw bestelling heb je gekozen voor de optie: PostNL Servicepunt (leverdatum 25 oktober).
Het pakket lag op 25 oktober klaar bij het PostNL punt. De levering heeft dus correct plaatsgevonden. Doordat het pakket niet wordt afgehaald worden er door PostNL retourkosten in rekening gebracht.
Als webwinkel moeten wij wettelijk 1x verzendkosten dragen indien een bestelling compleet retour komt. De kosten voor het retour sturen komen voor rekening van de klant. Wij hebben jou dan ook de verzendkosten van de heenzending teruggeboekt en alleen de kosten die PostNL aan ons doorberekend voor het niet afhalen / retour sturen van het pakket aan je doorberekend.