Benny

"De keuze is reuze"

Mooi, gevarieerd en uitgebreid online aanbod van artikelen.

De artikelen kennen een goede kwaliteit. Ik heb er nu al 2 keer besteld en zal dit bij een volgend feestje zeer waarschijnlijk weer opnieuw bij hun doen.

De reden dat ik 4 sterren geef in plaats van 5;
Ik had gekozen voor afhalen op locatie. Ik werd prima op de hoogte gebracht van de stand van zaken betreffende mijn artikelen, maar ik heb uiteindelijk geen mail gehad dat ik ze kon ophalen.

Ik heb op zondag besteld en maandagmiddag zelf even contact gezocht waarbij ik de bevestiging kreeg dat de artikelen klaar lagen

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hoi Benny,
Dankjewel voor je mooie review en je vertrouwen — super dat je al twee keer bij ons hebt besteld en blij bent met het gevarieerde aanbod en de kwaliteit! 🎉
Sorry dat je geen aparte afhaalmail hebt ontvangen. Dat had je natuurlijk wel mogen verwachten. We gaan uitzoeken waarom die melding niet is verzonden en nemen dit mee om onze afhaalcommunicatie te verbeteren. Hoogstwaarschijnlijk ligt dit bij onze vervoerder PostNL. Wij zullen deze casus ook anoniem meenemen zodat de communicatie er alleen maar beter van wordt. Bedankt dat je zelf even contact hebt opgenomen; fijn dat je bestelling toen gelijk klaarstond.
Heb je dit nog eens, of twijfel je of je order al klaar ligt? Stuur ons gerust een berichtje of bel even. We checken het direct voor je.
Hopelijk tot het volgende feestje!
Groet,
Team e-Carnavalskleding.nl

Score voor e-Carnavalskleding.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja