filip debaedts

Oederen nooit ontvangen door fout post nl volgens hun. Willen sturen als ik nogmaals betaal voor transport en mochten ze het terug krijgen van postnl zou ik ook terug krijgen. Hopelijk zijn jullie gelukkig met het geld. Ik annuleerde dan maar en hoop op terugbetaling goederen. NOOIT MEER

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Wij begrijpen dat het heel vervelend is als er iets fout gaat. Bij het plaatsen van de bestelling is er huisnummer 0026 ingegeven. Hierdoor heeft PostNL het pakket retour afzender gestuurd. Wij hebben direct na het retour ontvangen van het pakket een onderzoek bij PostNL ingesteld aangezien wij het niet correct vinden dat dit pakket niet geleverd is. Heel strikt genomen klopt het opgegeven huisnummer niet, maar het is logisch om de "00" weg te denken en het op 26 te leveren. Voor het retourpakket brengt PostNL retourkosten in rekening. Deze hebben wij al voor onze rekening genomen. Bij het opnieuw opsturen hebben wij je gevraagd om 1x verzendkosten te betalen totdat er duidelijkheid is rondom het onderzoek bij PostNL. Ons inziens wel zo fair om beide 1x verzendkosten te dragen. Helaas ben je het hier niet mee eens. Wij kunnen er niets aan doen dat er bij het plaatsen van de bestelling 0026 wordt ingegeven en dat daardoor de bestelling niet correct geleverd wordt. Wij hebben er alles aan gedaan om het voor u op te lossen en wij hebben meermaals contact met u gehad. Daarom vinden wij het erg jammer dat wij een slechte beoordeling ontvangen terwijl wij hier echt niets aan kunnen doen.

Score voor e-Carnavalskleding.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee