Klantvriendelijkheid?
Beschrijf hier uw ervaring
Ik heb inmiddels meer dan 500 km fietservaring met mijn Van Dijck Triton.
Over de fiets ben ik tevreden: het is een heerlijke fiets die fantastisch presteert met een krachtige middenmotor.
Vooral bij het wegrijden geeft de motor veel profijt.
Ongelukkig was ik met de minimale kettingrand ,waar ik geregeld met mijn brijkspijp in bleef haken.
Met deze klacht had E-bikez uitgesproken moeite.
Mijn klacht werd gebagatelliseerd en werd verwezen naar de fabrikant.
Eventueel kon ik een veilige kettingrand laten verzorgen door hun vaste "service"-partner Distri-net.
Die gaf mij te kennen het euvel te kunnen oplossen voor € 100 vermeerderd net € 70 transportkosten.
Bovendien zou ik dan mijn fiets een week kwijt zijn.
De "fietsenmaker op de hoek" heeft het probleem in één uur goed opgelost voor € 64
E-bikez geaf mij in bedekte termen te kennen niet gediend te zijn van mijn "gezeur" over deze kwestie.
Conclusie: Van Dijck Triton: JA, E-bikez: NEE
Reactie E-bikez.nl:
Geachte heer Vermeeren,
Wat jammer dat u kiest voor een review met een negatief eindoordeel terwijl u eigenlijk heel erg tevreden bent met de ebike Van Dijck Triton. U had ons ook gewoon even kunnen contacten per telefoon of per mail. Juist omdat voor deze review ons contact zeer prettig was en we alle puntjes op de bekende "i" hebben gezet alvorens u besloot om tot aanschaf over te gaan.
Los van onze vaste processen kijken wij altijd naar de mogelijkheden om iedere klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mocht er naar uw mening iets gebeurd zijn waardoor deze review tot stand is gekomen onze excuses daarvoor.
We begrijpen dat u de zelf gewenste aanpassing van de kettingkast een hoog bedrag vond, maar dat komt omdat wij op uw verzoek uit moeten rijden naar u toe. Met alle plezier leveren wij nieuwe ebikes aan vele klanten. Indien er een op eigen verzoek een aanpassing dient te komen zoals bijvoorbeeld een breder stuur, voorlamp met extra lumen, etc etc, dan voeren wij dat graag uit, maar is het in de regel zo dat dit op eigen kosten is.
Gelukkig is het kleine euvel met de kettingkast voor u inmiddels opgelost en kunt u weer heerlijk gebruik maken van de ebike.
Veel ebike plezier gewenst !
E-bikez