M. Wallast

Begin mei een Van Dijck Triton gekocht bij Ebikez. Fijn geholpen in de winkel in Utrecht. Dennis adviseerde mij, als hartfalenpatient, niet de Hypershift versie te nemen, maar de schakelversie. Diverse modellen geprobeerd, maar de Triton kwam er voor mij duidelijk als beste uit. Ik wilde, i.v.m. aanstaande vakantie, de fiets per se voor 1 juni hebben. Met 6 weken levertijd was ook dat geen probleem. Echter, 's middags (donderdag) werd al gemeld dat ze sneller konden leveren, een goede week of zo en maandag stond Distrinet met fiets voor de deur. Fantastisch!
Inmiddels ruim 1000 km gefietst zonder enig probleem. Na de eerste paar dagen maakte de voorrem een raar geluid, maar na een mailtje werd ik vrijwel direct teruggebeld met het advies de rem goed heet te laten worden en 'in te slijpen'. Opgelost. De fiets rijdt heerlijk onder alle omstandigheden, zit goed en biedt ruim voldoende ondersteuning. Ik was helemaal verliefd op mijn oude RAP, maar deze Van Dijck doet er niet voor onder. Kortom,in alle opzichten een zeer prettige ervaring, ook als het gaat om het beantwoorden van vragen; snel en correct!

Beschrijf hier uw ervaring

Voortreffelijk in service, advies en accuratesse. Doen wat ze zeggen te doen, ook na de aanschaf.

Score voor E-bikez.nl: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: