Klantenservice
Informatie op website
Geleverde beschermhoes
Bestelproces

J.Haddeman

Hij is niet waterdicht, waardoor er een schimmel aan de binnen zijde zit thc=v de tank.
Hierdoor begint er krassen te ontstaan. Kon dit nog weg poetsen. Er zal waarschijnlijk alweer een nieuwe hoes besteld moeten gaan worden.

Reactie DS COVERS B.V.:

Beste J. Haddeman,
Al onze producten zijn bij levering 100% waterdicht. Dat is waar we de materialen uitvoerig op testen en selecteren.
Wel zijn er verschillende oorzaken mogelijk waardoor er vocht onder de hoes kan onstaan, bijvoorbeeld door temperatuursverschillen binnen en buiten de hoes (condensatie), regen die van onderen opspat of een motor die niet geheel droog is wanneer deze onder de hoes wordt gezet. Verder kan het materiaal natuurlijk ook beschadigd raken, waardoor vocht van buiten naar binnen kan.
Waarschijnlijk is uw hoes aan de binnenzijde langdurig nat geweest wat ervoor heeft gezorgd dat de binnenzijde is gaan schimmelen.
Omdat we uw ervaring erg betreuren willen we u graag een gratis nieuwe motorhoes aanbieden. Kunt u hiertoe contact met ons opnemen via info@dscovers.com?
Vriendelijke groet,
DS COVERS

Score voor DS Covers: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: