Jan Hemmen

Fijn bedrijf! Ik moest een drempel hebben voor mijn motor, om deze in een container te kunnen rijden. Met de rekenhulp om een aparte afmeting te krijgen ging het heel makkelijk. Na mijn bestelling werd ik gebeld om nog een x te controleren of de bestelling wel de juiste was. Dit omdat je hem niet kan retourneren als ie op maat wordt gemaakt. Dat was verrassend fijn. Enige nadeel, je kan niet het aantal pootjes aangeven in de rekenhulp. En in het gesprek had ik aangegeven dat ik 3 pootjes wilde... eindstand bij levering product... 4 pootjes. Gelukkig past het wel maar was niet afgesproken. Omdat het past heb ik een heel fijn gevoel bij de site en de klantenservice. Denk als het niet had gepast wel wat meer kritiek ondanks dat de klantenservice wel goed is. Prijs is ook wat aan de maat al denk ik dat het wel past bij de prijzen van tegenwoordig.

Site en rekenhulp, de controle na de bestelling. Levertijd

Hoe heeft u ons gevonden?

Via google of een andere zoekmachine

Reactie Drempelhulpen.com:

Bedankt voor de uitgebreide feedback meneer Hemmen.
Goed om te horen dat onze service goed is bevallen en datgene dat we aanbieden; zoals de rekenhulp en het maatwerk. Ook bedankt voor de kritische noot, wij zijn ook nooit te oud om te leren.
Onze aluminium oprijplaten worden, voor de stabiliteit, idd van 4 stelpootjes voorzien, desalniettemin had u er 3 moeten krijgen als dat de afspraak was. Gelukkig past de oprijplaat en werkt het naar behoren.

Score voor Drempelhulp: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Oprijplaat aluminium voor motor