Informatie over producten, bijv. gegoten versus extruded plexiglas, heb ik van concurrerende websites moeten halen. De productprijs is goed, maar de verzendkosten hoog. Dus alleen bij een relatief grote order zijn jullie financieel gezien interessant. Order kon ook niet achteraf meer aan mijn account toegevoegd worden (????).
Goede producten, goede prijs, snelle levering en voldoende beschermend verpakt.
Gegoten plexiglas van 5 mm is in de praktijk altijd minder dan 5 mm dik. De dikte kan tot wel 10% minder zijn. Dit is een storende afwijking voor maat kritische toepassingen. Dit lijkt een branche breed probleem te zijn. Ik heb verschillende merken en leveranciers geprobeerd maar zie dit overal terug. Is hier wat aan te doen?
Reactie Dokter Plexiglas:
Geachte heer Bish,
Allereerst dank voor uw review. De uitleg XT versus GS zal ik nakijken, dank voor de tip.
Qua pricing moet ik tegenspreken, niemand kan u Perspex® goedkoper leveren, zo ja dan crediteer ik 100% van uw aankoop retour. Concurrenten zijn juist heel erg duur met hun product en leveren marge in met verzenden, iets wat ik niet eerlijk vind t.o.v. afhalers. Naar mijn mening is ons verhaal eerlijker want maatwerk verpakken en verzenden is nu eenmaal duur tegenwoordig.