Beschrijf hier in eigen woorden je algehele ervaring met DigiTrust. (Open vraag)

Mijn initiële ervaringsreactie was wat hard, maar heeft vooral te maken met hoe deze certificatiewereld functioneert. Na een goed gesprek met digitrust is dit de aangepaste ervaring.

Er is veel tijd geïnvesteerd in het voor elkaar krijgen van de certificatie, in samenwerking met een externe begeleider. Dan is het wel fijn dat als je dan beoordeeld wordt, je bruikbare feedback krijgt. In ieder geval iets meer dan een copy/paste van de norm. Het is een vraag om uitleg, geen advies. Dat beetje extra zou ik wel mogen verwachten voor deze bedragen.

Reactie Digitrust.nl:

Beste,
Dankjewel voor je input en feedback.
Het vinden van de balans tussen het geven van uitleg tot advies is soms lastig. Wij noemen dit intern 'duiding geven aan de norm', dus info geven wat we zoeken. Wat we nooit mogen doen is hieraan een vertaling geven, wat dit dan zou betekenen voor jullie organisatie, want dat is een vorm van advies.
We begrijpen je punt en we nemen dit zeker mee in onze interne auditoren overleg. Het geven van uitleg / duiding is en blijft belangrijk.
Nogmaals dankjewel voor je kritische blik.

Score voor Digitrust.nl: 3/5