Bestelling goed te plaatsen. Levering duurt even maar is netjes verpakt. Helaas is het produkt niet eenvoudig te monteren. In ons geval viel de spiegel en was kapot. Nog een mail gestuurd maar daarop kwam geen antwoord.
Reactie De Spiegelfabriek BV:
Goedendag, bedankt voor uw review. Vervelend dat de spiegel kapot is, wij kunnen u een mooie korting op een nieuwe spiegel aanbieden als u dit wenst. U geeft aan dat de spiegel niet makkelijk te monteren is echter wordt er bij de handleiding wel duidelijk aangegeven hoe de spiegel gemonteerd dient te worden. Dit ophangsysteem wordt al jaren achter de spiegel geplaatst en wij hebben hier nauwelijks op- of aanmerkingen over ontvangen. Uw spiegel is van dien grootte, breedte en gewicht dat de spiegel, zoals ook in de handleiding vermeld wordt, met meerdere personen gemonteerd dient te worden omdat een ongelukje in een klein hoekje zit en het monteren dan ook makkelijker gaat. Nogmaals, als u de spiegel opnieuw wilt bestellen dan willen wij u tegemoetkomen in deze want het is wel heel vervelend voor u.
Groet, team Designspiegels/De Spiegelfabriek