De bestelling op de website verliep heel vlot. Er is een ruim aanbod en producten die ik nodig had kon ik snel terugvinden. De levering vond ook heel snel plaats.
- In mijn bestelling werd het gratis cadeau (rolletje mentos) niet meegeleverd. Dit vormt voor mij zeker geen probleem om in de toekomst nog te bestellen bij jullie, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die hier wel over vallen. Als er zo'n aanbieding is: er wel even voor zorgen dat dit effectief meegeleverd wordt (ofwel gewoon niet zo'n actie doen). Nogmaals, dit vormt vormt mij geen probleem. Ik bestel met plezier nog producten in de toekomst!
- Wanneer je een product toevoegt aan je winkelmandje verschijnt er steeds een pop up met 'verderwinkelen' of 'naar winkelmandje'. Ik vind het persoonlijk heel irritant dat dit telkens opnieuw verschijnt, zeker wanneer ik meer dan tien verschillende producten wil bestellen... Beter zou zijn dat dit niet verschijnt op het scherm en je automatisch verderwinkelt. Wie wil afrekenen zal zelf wel op het winkelmandje klikken.