Kwaliteit van de lesauto's
Kwaliteit van het lesmateriaal
Kwaliteit van de docenten
Kwaliteit van de studentenservice

Ben ten eerste erg teleurgesteld in dit bedrijf. Begon de opleiding maanden geleden met veel zin en motivatie, dat is er nu allemaal niet meer. Heb les gekregen van Patricia (een zeer aardige vrouw met een goede ambitie voor lesgeven!). Zij heeft ons in het begin erg gemotiveerd gehouden, kon zeer goed uitleggen en gaf ons veel hoop. Naarmate de opleiding volgde merkten wij buiten een paar fouten in de lesmateriaal weinig moeilijkheden. Totdat 80% van onze klas de eerste examen niet heeft gehaald. Ze leggen alles in een rap tempo uit en verwachten veel van jezelf. Natuurlijk kan dat ook aan jezelf liggen. Vervolgens in het 2e deel van de opleiding kreeg onze mentor ineens te horen dat zij op staande voet is ontslagen. Zij was daar erg boos over het dat liet ze zeker merken. Ook was ze erg verdrietig geworden en dat heeft zeker de lessen beïnvloed. Uiteindelijk moest ze vertrekken en kregen wij les van iemand anders, waar wij totaal niet gewend aan waren en ook dingen anders uitlegde dan eerst. al met al heeft maar 1 persoon de opleiding af kunnen maken en met zeer erge tegenzin. Voor de rij proef (1b) krijg je ook maar 3 à 4 lessen, wat volgens het IBKI veel ste weinig is (zelf gesproken met een examinator!) om aan elke regel te kunnen houden.
Al met al was de rij-instructeur opleiding een enorme teleurstelling. Er zijn bepaalde dingen gebeurd in het bedrijf, waardoor ik nu zeer ontevreden deze review schrijf. Het bedrijf heeft geen goede indruk achtergelaten, en ik hoop op een (gedeeltelijke) restitutie. Mocht dit mogelijk zijn, dan ben ik bereid mijn review aan te passen.

Het heeft potentie alleen mogen ze ook meer aan de leerlingen denken!

Mooie lesauto, maar qua onderwijs echt veel op aan te merken

De leeromgeving kloppend maken en meer duidelijkheid in het algemeen.

Score voor De Verkeersacademie: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Een instructeur rijopleiding,