Er was zeer weinig van mijn harde schijf terug te vinden en daarom vond ik het erg duur
Afleveren ging goed
Ik had ook een extra nieuwe harde schijf gestuurd die is niet meer teruggekomen dit vond ik ook niet duidelijk op jullie site
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste Timo,
Bedankt voor het achterlaten van je review. We vinden het uiteraard jammer om te zien dat je onze dienstverlening met een 1 hebt beoordeeld. Daarom nemen we graag even contact met je op om beter te begrijpen waar jouw ontevredenheid precies zit.
De harde schijf die je bij ons hebt aangemeld had fysieke sectorschade. Dit betekent dat bepaalde delen van de schijf daadwerkelijk beschadigd zijn geraakt, waardoor de informatie die daar stond in veel gevallen definitief verloren is gegaan. Helaas is dit een vorm van schade die geen enkel data recovery bedrijf volledig kan herstellen, omdat de data fysiek niet meer aanwezig is.
Tijdens het onderzoek en de recovery hebben wij daarom alles gedaan wat technisch mogelijk is om zoveel mogelijk data veilig te stellen.
Omdat het recoveryresultaat lager was dan normaal, hebben wij je eerst een filelist gestuurd. Deze lijst is bedoeld om transparant te laten zien welke bestanden daadwerkelijk hersteld konden worden. Op basis daarvan heb jij als klant altijd de keuze om:
de recovery af te nemen tegen het afgesproken recoverybedrag, of
de recovery onder het no cure no pay principe te stoppen.
Je hebt na het ontvangen van de filelist akkoord gegeven om de recovery door te laten gaan, waarna wij de data conform de offerte en factuur hebben uitgeleverd.
In jouw review geef je daarnaast aan dat je ook een extra nieuwe harde schijf had meegestuurd die niet retour is gekomen. In onze factuur-mail vragen wij altijd wat klanten met de originele apparatuur en eventuele extra meegezonden onderdelen willen doen. Wij ontvangen namelijk vaak extra kabels, defecte schijven of andere onderdelen, waardoor wij deze niet automatisch retour sturen zonder bevestiging van de klant. Naar aanleiding van je review hebben we de extra harde schijf die je had meegestuurd inmiddels alsnog naar je retour verzonden.
Wij vinden het vooral jammer dat je ontevredenheid niet eerder bij ons is gemeld. We kijken daarom graag samen met je wat we nog kunnen doen om deze case alsnog netjes af te sluiten.
Het laatste wat we willen is dat jij het gevoel overhoudt dat wij je niet goed hebben geholpen, zeker in een situatie waarin het verlies van data vaak al vervelend genoeg is.
Mocht er iets zijn dat voor jou onduidelijk is geweest of anders had gemoeten, dan horen wij dat natuurlijk graag zodat we dit samen kunnen bespreken en waar mogelijk oplossen.
Wanneer alles voor je duidelijk is en netjes is afgerond, zouden we het uiteraard ook erg waarderen als je jouw ervaring en beoordeling nog eens zou willen heroverwegen.
Team DRN