BRUTAAL BEDRIJF DIE MISBRUIK MAKEN VAN HUN MACHTSPOSITIE
GEEN EEN STERK PUNT
communicatie is verschrikkelijk, ze proberen je een poot uit te draaien! ik had geen recovery en moest van ze alsnog 1000 euro betalen.
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste Jacco,
Wij herkennen je review – net als de lange klacht die je eerder op een ander platform plaatste. Wat je echter structureel weglaat, is dat jijzelf meerdere keren onjuiste BitLocker-sleutels aanleverde nadat je op eigen initiatief nieuwe besturingssystemen installeerde. Daardoor werd herstel technisch onmogelijk, ondanks dat wij handmatig alles hebben geprobeerd om jouw data alsnog toegankelijk te maken – inclusief een uiterst lastige BitLocker-omzeiling.
Je stelt nu dat je “€1000 moest betalen zonder recovery”. Maar je vergeet erbij te vermelden dat wij je uiteindelijk geen enkele kosten hebben berekend – ondanks weken werk, technische analyses, en alle moeite die we buiten onze verplichtingen om hebben geleverd. Ook dát is onderdeel van het eerlijke verhaal.
Dat je deze feiten weglaat en vervolgens woorden als “brutaal” en “machtsmisbruik” gebruikt, zegt helaas meer over jouw frustraties dan over ons als bedrijf. Zoals sinds 2006 bij al onze klanten, hebben wij ook in jouw geval alles gedaan om het onmogelijke mogelijk te maken – ook al werkte je daar zelf bepaald niet aan mee.
Ons vriendelijke advies: maak voortaan back-ups. Dat bespaart je in de toekomst niet alleen dataverlies, maar ook de neiging om onterecht met vingers te wijzen.
Vriendelijke groet,
Team DRN