2044 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Kardelen Music

Ik ontving een offerte van dit bedrijf en we kwamen overeen met deze offerte, ondanks dat het bedrijf een fout had gemaakt en €79,99 had vermeld voor de nieuwe harde schijf in plaats van €179,99. Een van de medewerkers met wie ik sprak, zei dat het hun fout was en dat ik het juiste bedrag niet hoefde te betalen. Toen ik klaar was om de offerte te ondertekenen, zag ik een typefout in mijn adres en vroeg hen dit te corrigeren. Ze veranderden toen ook de prijs van de harde schijf, in de hoop dat ik het zou ondertekenen zonder het te merken. Toen ik hen hierop wees, logen ze en zeiden dat de prijs voor een 1TB harde schijf was (wat niet waar is, omdat in de offerte duidelijk staat dat mijn harde schijf 5TB is, dus het slaat nergens op om een 1TB harde schijf als vervanging te krijgen). Ik probeerde contact op te nemen met de manager hierover, maar hij negeerde me gewoon. Alle andere medewerkers met wie ik sprak waren niet behulpzaam en bleven liegen en hun fout verbergen. Misschien kunnen ze uw gegevens herstellen, maar ze zijn geen ethisch en eerlijk bedrijf.

Wees gewoon eerlijk en behulpzaam.

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste klant,
Het spijt ons dat er misverstanden zijn geweest rondom de offerte en communicatie. We hebben uiteindelijk een meer dan passende oplossing geboden en jouw data hersteld. Wij vinden het daarom onterecht om ons te bestempelen als een onethisch en oneerlijk bedrijf. Onze medewerkers zetten zich dagelijks voor de volle 100% in om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee