Roeland Interieur Terneuzen BV

Meerdere malen al besteld. Laatste keer ging de bestelling mis. Bij het geleverde reclamebord dat bestond uit 3 verschillende delen zat 2 keer hetzelfde deel. Hoogwerker+monteurs al gepland. Na telefonisch contact zou er dan middels een spoedbestelling de andere ochtend een nieuw deel geleverd worden. Hoogwerker opnieuw gereserveerd. Andere ochtend een mailtje dat de bezorger nu pas tussen 14.00 en 17.00 zou komen.
Planning van de hoogwerker wederom moeten verplaatsen. Het reclamebord van ca. €575 incl. montage en huur hoogwerker is door dit voorval nu ineens € 1000 geworden. Helaas pindakaas

Uw beoordeling

prettige website

Sterke of juist verbeterpunten/tips?

Als een klant veel geld verliest door een verkeerde levering misschien een keer aanbieden om bij een volgende bestelling een korting te geven of iets dergelijks.

Reactie Company7.nl:

Goedemiddag,
Inderdaad helaas en wat jammer dat we niet volledig hebben geleverd, uiteindelijk is er na 2 werkdagen het ontbrekende deel geleverd, en dat is 2 werkdagen later dan gehoopt en verwacht.
Maar, wij wisten uiteraard niet dat je met een hoogwerker + mensen stond te wachten op het ontbrekende deel (dat neemt niet weg dat dit vervelend is trouwens) maar omdat het niet om een spoed levering ging en we hebben geen datum verder afgesproken wanneer wat geleverd zou worden is het misschien ook wel wat te voorbarig om direct maar kosten te maken mbt plaatsen van een reclamebord,
Nogmaals excuses voor het ongemak, een kortingscode heb je inmiddels al gekregen,
Mvg, Gerbrand Nicolai
Company7