Niet heel positief. Krijtborden besteld die volgens de website binnen 5-6 werkdagen binnen zouden zijn. Na 9 dagen nog niks vernomen, na een gehaast afgehandeld telefoontje zou er de maandag erop contact op genomen worden. Maandag niets gehoord, dus zelf maar weer contact gezocht. Uiteindelijk summier contact gehad, wacht nog steeds op een reactie op een later gestelde vraag.
Uw beoordeling
Sterke of juist verbeterpunten/tips?
Klantgerichtheid, levertijd, bereikbaarheid (ook op zaterdag goed telefonisch te bereiken zijn) en aftersales zijn aandachtspunten. Als je een levertijd aangeeft op de website, kom deze dan ook na
Reactie Company7.nl:
Goedemorgen,
Als de bestelling geen spoed bestelling is, en bij de online bestelling zelf wordt niet aangegeven wanneer het binnen moet zijn dan lijkt ons een vertraging van een paar dagen geen grote ramp.
Mocht het zo zijn dat het echt langer gaat duren dan wordt er natuurlijk contact opgenomen.
Al met al verdiend de "te late levering" van een paar dagen geen schoonheidsprijs, daarvoor had u al een mail gehad met onze excuses.
Om uw vraag, ook hier, te beantwoorden;
Wij zullen bij een volgende bestelling u een korting geven waar u wel blij van wordt!