?

Helaas geen goede ervaringen mee. Ze zijn niet duur, maar het bedrijf is erg klant onvriendelijk.

Sterke of juist verbeterpunten/tips?

Klantvriendelijker worden voor jullie klanten. Geef ze het gevoel dat jullie naar ze luisteren en probeer mee te denken in oplossingen. Ook het mail verkeer is erg kortaf en onpersoonlijk.

Ga niet in een mail zetten, dat je als klant een akkoord moet geven, als blijkt dat dit niet zo is!

Reactie Company7.nl:

Goedemorgen Saskia Boele,
Uiteraard hadden we deze reactie wel verwacht en natuurlijk krijgt u van ons nogmaals respons;
U besteld spandoeken met spoed, met spoed bestelling geven we geen proef per email maar wordt de bestelling zsm verwerkt. Er zijn door U twee maal verkeerde bestanden gemaild, uiteindelijk de derde keer de juiste, deze bestanden zijn toen ook direct verwerkt en een dag later zijn de spandoeken verstuurd.
Bij het plaatsen van een bestelling moet je ook zelf nog aangeven (je moet dit aanvinken, dit is ook door u gedaan) dat je geen proef krijgt ter controle maar dat de bestelling direct wordt verwerkt (als de bestanden uiteraard goed zijn), dit is in uw geval dus ook gebeurd;
We hebben de drukwerk bestanden, door u gemaild, direct verwerkt en een dag later verstuurd, zoals dus de bestelling en de website aangeeft.
En waar bent u nu ontevreden over: Dat u nog geen akkoord hebt gegeven op een proef voorstel bon die dus ook niet zou komen,
En natuurlijk laat u dit weten via het "beoordelen" van ons bedrijf, uiteraard jammer maar gelukkig heeft een verhaal altijd 2 kanten.
Dit is een screenshot van uw bestelling, lijkt me duidelijk: http://www.company7.nl/media/wysiwyg/geen.akkoord.png

Score voor Company7.nl: 1/5
Zou je Company7 aanbevelen aan anderen? Nee