Dit was de 2e keer dat ik hier bestelde. De 1e bestelling verliep zonder problemen. De 2e bestelling deed ik op zondagavond, in de veronderstelling dat ik dan dinsdag m'n spullen thuis zou krijgen. Ik had ze vrijdagmiddag nodig. Op maandagmiddag / -avond zag ik het bericht dat er 2 producten niet op voorraad waren, deze zouden op dinsdag/woensdag binnen komen en dan pas zou de bestelling verzonden worden. Ik heb toen gevraagd of het in twee delen verstuurd kon worden, maar dat was niet mogelijk i.v.m. verzendkosten. Er is me echter niet gevraagd of ik 1x of 2x verzendkosten wilde betalen, dit werd gewoon gesteld. Ook werd er niet overlegd of de twee producten dan misschien geannuleerd konden worden. Dit vond ik wel teleurstellend. Geen overleg, alleen een mededeling. Op woensdagochtend kreeg ik bericht dat de bestelling die dag verzonden zou worden. Daar was ik blij mee. Op woensdagavond 20.00u kreeg ik wéér een bericht dat één product er alsnog niet was, en dit product geannuleerd werd (nu wel ineens?). Op donderdagmiddag ontving ik gelukkig, net op tijd, de bestelling.
Redelijk snelle reacties op e-mails.
Voorraad aangeven op website.
Overleg met klant bij blijken van niet voorradig zijn van producten.