Ik wilde een velletje stickers van € 2,95 bestellen dat gewoon door de brievenbus kan. Daar rekent carnavalsland.nl maar liefst € 5,50 verzendkosten voor. Mijn telefoontje kon de medewerkster niet bewegen om het gewoon als brief te frankeren en te versturen. Dan ga ik wel naar een klantvriendelijke webwinkel.
- Afmetingen van de stickers op de website vermelden.
- Wat door de brievenbus past, gewoon als brief frankeren en verzenden, zeker als het geen hele dure dingen zijn.
De klant € 5,50 laten betalen voor track & trace om het zeer kleine risico af te dekken dat een brievenbuszending t.w.v. € 2,95 niet aan komt is echt belachelijk.
Reactie Carnavalsland.nl:
Beste Jeanette,
wij vinden het erg jammer dat je een vervelend gevoel over hebt gehouden aan het bezoek aan onze website. Het klopt inderdaad dat wij standaard € 5,50 verzendkosten rekenen voor een bestelling, maar dat heeft de volgende reden: bij brievenpost krijg je geen track & trace code. Wij vinden dat al onze klanten hun bestelling moet kunnen volgen, zelfs als het gaat om een stickervel.
We hopen dat je begrip hebt voor ons standpunt en dat we jou in de toekomst weer mogen verwelkomen op onze site!