Fenna

Ik heb vorige week een broekje bij carnavalsland besteld. Er stond duidelijke informatie over het product aangegeven op de site en er was een breed assortiment. Ik heb voor de zekerheid even naar de klantenservice van Carnavalsland gebeld om er zeker van te zijn dat het broekje voor de carnaval binnen zou zijn. Op veel andere sites met carnavalsartikelen stond namelijk aangegeven dat er niet meer (op tijd) geleverd kon worden. Bij Carnavalsland kreeg ik snel een aardige man aan de lijn die mij kon vertellen dat het broekje nog voldoende op voorraad was en dat het product waarschijnlijk al 2 dagen later bij mij kon worden geleverd. Dit was ook het geval! Het broekje past precies en ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelle correcte levering. Er was een duidelijk track&trace systeem waardoor ik via de mail mijn bestelling nauwkeurig kon volgen. Ik heb een super ervaring met Carnavalsland.

Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten, maar als ik iets zou moeten noemen zou ik op de site van Carnavalsland per product de status van voorraad en beschikbaarheid vermelden.

Score voor Carnavalsland.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Hotpants pailletten pink