Sharon

Slechte waarde voor je geld. Ik had punten ten waarde van 50 euro. Maar veel dingen die je kan uitzoeken met het puntenaantal dat daar bij hoort kosten op andere sites bijv maar 30. Het is natuurlijk altijd leuk om iets uit te mogen zoeken voor kerst maar ik merk dat ik toch iets ga uitzoeken wat ik anders niet gekocht had en ook niet iets wat ik nodig heb. De wereld is al te vol met spullen die niet gemaakt hadden hoeven worden en aan dit probleem wordt toch meegewerkt door dit type kerstpakket in mijn mening. Uiteraard kan je ook aan goede doelen schenken, maar ik zie gewoon ook dat (net als ik) mensen iets voor zichzelf willen uitkiezen. Het cadeau was de volgende dag al binnen, dus de verzending is heel goed geregeld. Website mag wat gebruiksvriendelijker op de telefoon (elke keer als je een product liked laadt de pagina opnieuw en eindig je weer bovenaan). Maar als werkgevers dit review lezen hoop ik dat ze eerder de keuze maken voor een bol.com kaart (of deze optie aanzetten op deze website). Zo voorkom je dat mensen iets bestellen wat ze wel oké vinden ipv geweldig blij mee zijn.

Reactie Cadeau4Jou:

Beste Sharon,
Dank je wel voor het delen van je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat de verzending snel verliep. Jammer om te horen dat het assortiment en de gebruikservaring op de website niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We nemen je opmerkingen over de website en het assortiment serieus en geven ze intern door, zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen verbeteren.
We begrijpen je punt over duurzame keuzes en het belang van een cadeau dat écht gewaardeerd wordt. Daarom kunnen mensen bij ons zelf een cadeau uitkiezen of bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaukaart van een winkel waar ze iets naar wens vinden, of ervoor kiezen een gift te doen aan een goed doel. Op die manier kan iedereen iets ontvangen dat bij hen past en waardevol is.
Groet,
Team Cadeau4Jou