Weinig keuze, aantal cadeaus bij concurrent vele malen goedkoper
Reactie Cadeau4Jou:
Beste heer/ mevrouw,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Zoals je wellicht hebt gezien, kies je geschenken op basis van punten. Dit puntenaantal is afhankelijk van het budget dat je werkgever bij ons heeft aangegeven. Voor elk aantal punten kun je kiezen uit onder meer cadeaus, cadeaukaarten, tijdschriften en boeken. Mocht je onverhoopt punten overhouden, kun je dit altijd doneren aan een van de vele goede doelen, die elke donatie enorm waarderen.
Wij zijn erg benieuwd naar de producten die je hebt gemist. Kun je ons mailen wat je graag had gezien? Wij kunnen jouw input dan meenemen bij de samenstelling van ons nieuwe assortiment. Je kunt mailen naar info@cadeau4jou.nl.
Goed om te weten is dat Cadeau4Jou een totaalconcept is. Naast de aangeboden geschenken ontvang je een mooie giftbox/e-voucher met toegang tot een gepersonaliseerde webshop en is thuisbezorging inbegrepen. Mocht een cadeau onverhoopt kapot gaan, sturen wij direct een nieuwe toe zonder dat je het defecte cadeau hoeft terug te sturen.
Wij willen medewerkers een ‘beleving geven’ op meerdere vlakken. Derhalve zal je begrijpen dat wij niet concurreren op prijs, daar wij meer bieden dan alleen een cadeau.
Cadeau4Jou