Ok
Beschrijf hier uw ervaring
Na een ongelukkig moment met inklappen van de partytent waren er twee slijlen kapot.
In de veronderstelling dat we een nieuwe rent moesten kopen en 400 euro verder zouden zijn, zagen we dat we alle onderdelen los konden bijbestellen en nog tegen redelijle prijzen ook.
Nu waren we excl verzendkosten voor 12 euro geholpen.
Prijs van een duo pack spijlen was alleen bijna 1,5 x zo duur als twee losse spijlen en dus 2 losse besteld. Achteraf bleek dat we ook 2 x verzendkosten moesten betalen.
Klein addertje,… verder goede ervaring en zeker aan te raden
Reactie Buitenkado.nl:
Hey Marco, altijd goed om te horen dat onze klanten het waarderen dat we losse onderdelen verkopen! Is toch een stuk duurzamer én goedkoper dan een compleet nieuwe tent moeten aanschaffen.
Bij je rekensommetje ben je denken wij een onderdeel vergeten ;) Een set van 2 dakbuizen plus tussenstuk voor deze tent kost 11 euro. Losse dakbuizen kosten 4,50 euro per stuk, maar dan mis je nog het tussenstukje waarmee ze aan elkaar vast zitten. Zo'n koppelstukje kost 3,75 euro. Bestel je alles los, dan betaal je dus niet 11 euro, maar 12,75 euro.
Door de manier waarop verzendkosten in onze shop worden berekend, kan het soms zo zijn dat je een staffel omhoog schiet als je meerdere artikelen bestelt. Als het verzendpakket niet groter wordt, is dan natuurlijk een beetje gek. Als je hierover contact opneemt met onze klantenservice, kunnen zij dit voor je in orde maken.
We wensen je nog veel plezier met de tent en hopelijk tot ziens!
Vriendelijke groet, team Buitenkado