Marga Rombouts

Een keer wat besteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Schaduwzeil gekocht. Verkeerde maat. Mijn luifel is 2,5x3m en 50 cm tekort aan iedere kant. Stuur maar retour kijken we het na. Dit is gemakkelijk gezegd dan gedaan. Heb maar foto's gestuurd en die spreken het juiste verhaal. Ik ben 72 jaar en ik kan het er zelf niet afhalen. Moet ik weer iemand voor laten komen. We houden steekproeven vertelde ze mij. Misschien de juiste maat vermelde op de verpakking door de fabrikant. Scheeld weer steekproeven. Laat maar bestel wel bij een ander. Kost mij te veel tijd en moeite om het er af halen en op te sturen. Nooit meer Buitenkado. Op zo'n kado zit ik niet te wachten.

Reactie Buitenkado.nl:

Onze oprechte excuses voor de ongemakken die je hebt ervaren.
Helaas is er een verkeerde maat schaduwdoek vanuit de fabriek in de dozen gestopt.
Wij doen uiteraard steekproeven om de maten te controleren er komen duizenden schaduwdoeken bij ons binnen en helaas kunnen wij niet elke doos controleren.
In de fabriek hebben ze een fout gemaakt en dat kan uiteraard gebeuren al betreuren we dat zeker.
We hebben een garantie formulier voor je ingevuld en een retourlabel naar je gestuurd zodat het doek kosteloos opgestuurd kan worden en je het aankoopbedrag van het schaduwdoek terug kan ontvangen bij retour.
Uiteraard is onze inkoper ingelicht en onze magazijnmedewerkers hebben de opdracht gekregen om deze maat schaduwdoeken te controleren.
Uiteraard staat het je nog steeds vrij om het schaduwdoek te retourneren.

Score voor Buitenkado.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Schaduwzeil