Snelle levering. Alles was aanwezig. Kwaliteit onvoldoende
Beschrijf hier uw ervaring
Wij vinden het erg jammer dat we een waterdicht doek hebben gekocht, maar dat dit niet het geval is. Op de naden lekt hij gigantisch!
Reactie Buitenkado.nl:
Heel jammer dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van het gekochte doek. Zoals ook in de productomschrijving staat, gaat het om een doek met een PU-coating die het doek bestand maakt tegen lichte regenbuien. Krijg je te maken met harde (stort/slag)regen, hagel, sneeuw, etc, dan dien je dit doek op te bergen want daar is het niet tegen bestand. Daarnaast is het belangrijk om het doek op de juiste manier te monteren. Dit betekent met een afschot van 30 cm per meter, aan alle kanten en met de open kant van de naden naar beneden. Verder is het handig om te weten dat het materiaal waarvan dit doek gemaakt is een eerste regenbui nodig heeft om als het ware uit te zetten. Bij de eerste lichte bui kan het dus nog wat doorsijpelen, maar daarna is het doek bij juist gebruik wel degelijk waterbestendig. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met de kwaliteit van het geleverde, dan is het overigens altijd mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij samen met jou naar een oplossing kunnen zoeken.