Voor mij prima.
Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?
Tip: waarom niet iets als een AH-boodschappenkarretje bij de balie, voor vrouwen die met een zware doos komen (zoals toen ik er was en een vrouw aan haar lot werd overgelaten). Ook de loopactie naar loods 11 is niet prettig met al die grote vrachtwagens in de buurt. En loods 11 staat niet goed aangegeven. Waarom geen bord dat loodrecht op de loods staat met het getal 11. Dat zou ook iets klantvriendelijker en 'gezelliger' staan. Je voelt je een beetje aan je lot overgelaten als je de 'toch naar loods 11 moet doen'. Alsof men helemaal niet op je rekent, snap je? Verder was iedereen aardig. Dit is ook geen klacht, vooral een tip. Voor jullie is het allemaal gewoon, want je ziet het elke dag, maar voor een klant komt alles groot, heftig en 'onwelkom' over. Als je eenmaal binnen bij de balie bent (balie is ook niet echt klantvriendelijk aangegeven op een bord) dan is het prima.
Wat voor materiaal heeft u laten vernietigen?
Foto's en films.
Reactie Brantjes.com:
Dank voor uw waardevolle feedback. We nemen uw tips mee in de verbetering van onze processen. Op https://www.brantjes.com/klantenservice/aanleveren/ beschrijven we het gehele proces met foto's en filmpjes, hierop is duidelijk de gehele werkwijze te bekijken. Ook ontvangt u na inschrijving een mail met duidelijke instructies. In de dataloods, met vlag en markering, wordt de auto doorgaans gelost.