Ik vond de docent heel kundig en veel ervaring hebben. Er werd goed rekening gehouden met wat de wensen van de groep waren en dus waren de cursusdagen vrij flexibel. Ik heb zeer veel geleerd en kan deze dingen ook goed toepassen in de praktijk.
Wat meer aandacht verdient is de leeromgeving, er zit een syllabus bij, maar daar word nauwelijks naar gerefereerd (laatste les lees je 3 pagina's van de >100) en ook opdrachten lijken gehaast van het internet geplukt te zijn zonder er even een blik op te werpen of er wel een duidelijke vraag bij staat en of het format klopt en dergelijke. Ook vond ik de acteur bij de laatste les matig, heb eerder met dit soort acteurs gewerkt en die scenario's waren eigenlijk altijd spot on. Nu leek er niet goed geluisterd te worden naar het scenario wat de mensen wilden oefenen (in 3 gevallen werd er duidelijk wat anders gedaan dan waar de persoon om vroeg) wat eigenlijk wel ironisch is voor een cursus waarbij je leert luisteren en doorvragen.
Desalnietermin vond ik de cursus zeer waardevol en heb ik er veel aan gehad.
Reactie Boertien Vergouwen Overduin:
Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!
Boertien Vergouwen Overduin