Ik vind de inhoud voor een tweedaagse training meer dan compleet. Het draait er vooral om hoe de theorie en de verschillende modellen in praktijk te brengen. Het aantal modellen voelt wel als veel. Door de uitleg, talrijke voorbeelden van docent, filmpjes en oefeningen landt het grotendeels wel bij mij. Of de training effect heeft op mijn dagelijks doen in mijn werk, zal moeten blijken. Mijn eigen houding en handelen in communicatie met anderen is hierbij bepalend. Door de training ben ik mij daar bewuster van geworden en ik probeer te oefenen met alle tips die ik gekregen heb.
De docent is een energieke man die er in slaagt om van een groepje voor elkaar grotendeels onbekenden, een eenheid te maken voor de training en die meedoet en zaken open met elkaar deelt. Gekoppeld aan de grote ervaring en humor ben ik zeer tevreden over de docent. Het lesmateriaal en de locatie waren ook dik in orde.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je positieve feedback! Daar zijn we erg blij mee en we willen je heel veel succes toewensen met het toepassen van de opgedane kennis.
Boertien Vergouwen Overduin

Score voor Boertien Vergouwen Overduin: 4.5/5