Lesdag 1
De eerste docent creëerde een prettige ambiance en nam de lesstof door.
Hij sprak veel uit eigen ervaring bij zijn werkgever. Ik miste input mbt wettelijke feiten en wetenschappelijke onderbouwing.
Lesdag 1 eindigde om 16 uur ipv 16.30 met onbeantwoorde vragen, die de docent noteerde om hierop terug te komen. Helaas niets meer vernomen.
Lesdag 2 werd overgenomen door een andere docent.
Hij gaf aan af te wijken van het programma van Lesdag 2, en zich vooral zou richten op "risicogericht lesgeven"
Hij loodste ons door de stof van dag 1.
Hij ging in op alle vragen die er waren, kon alles duidelijk onderbouwen met wettelijke regels en/of wetenschappelijk onderzoek en liet ook zien hoe het zich soms tegen spreekt of waar het wringt mbt jurisprudentie.
Voor mij een fantastische lesdag van een goede leermeester.
De initieel beloofde onderwerpen van dag 2 zijn niet aan de orde gekomen.
Dit wil ik graag alsnog volgen, op korte termijn.
Graag hoor ik of ik kan aansluiten bij een andere groep of dat er voor deze groep
wellicht een xtra dag georganiseerd wordt om de stof alsnog te behandelen.
Hieronder de onderwerpen van dag 2
(Die niet behandeld zijn):
* Preventie van ziekteverzuim, wegnemen van stressoren en verhogen van de weerbaarheid
* Duurzame inzetbaarheid
* Eigen regie bij het kiezen van externe partijen
* Oplossingsgerichte gespreksmethode
* Oefenen met de gesprekken
Postiljon feedback
Gratis parkeren top
Lunch en versnaperingen top
Leslokaal koud maar oké
Reactie Boertien Vergouwen Overduin:
Hallo Patricia, bedankt voor het delen van je uitgebreide feedback! Allereerst fijn om te zien dat je algeheel tevreden bent. Verder zullen we je punten van feedback intern doorzetten ter verbetering van de kwaliteit en service. Indien wij nog iets voor jou kunnen betekenen, dan horen we het graag!
Boertien Vergouwen Overduin