Johanna Maria

Ik vond het een leuke en nuttige cursus. Ik heb veel geleerd over verschillende soorten theorieën (Maslow, Pinto, Pavlov) communicatiemodellen en feedback geven. Ik heb genoeg tools gekregen om dit in de praktijk te kunnen gaan brengen. Daarnaast was de cursus erg interactief waardoor we veel konden oefenen met de theorie.

Ik heb twee punten die ik persoonlijk een nadeel vond aan de cursus:

1: De cursus was ook een module in een andere cursus, namelijk Leiding geven. Mede daardoor hadden 4 van de 6 cursisten een leiding gevende functie, dit maakte dat veel praktijkvoorbeelden daarmee te maken hadden. Ik heb zelf geen leiding gevende functie dus dan sluiten mijn onderwerpen minder goed aan in de groep.

2: Het waren 3 cursusdagen en tussen deze dagen in zat elke keer één week. Dit vond ik persoonlijk te kort, ik had liever 2 weken tussen elke cursusdag gehad.

Opmerking bij de beoordeling van de locatie: op dag 2 en 3 van de cursus deed de airco het niet, daardoor was het erg warm in het lokaal.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Allereerst fijn om te lezen dat je tevreden bent over deze cursus. Verder gaan we jouw 2 punten van feedback intern met ons meenemen! We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Boertien Vergouwen Overduin

Score voor Boertien Vergouwen Overduin: 5/5