Een bizarre hoeveelheid studiemateriaal voor een 2-daagse cursus. Ik ga ervanuit dat dit normaal gesproken een halfjaarsmodule is? Een analoog boek, een digitaal boek van peoplecert, 3 pdfs (42 paginas) uit weer een ander boek een powerpoint (106 slides) en dan nog downloads en opdrachten bij de lessen. Ondoenlijk en niet in verhouding met de lesduur. Tijdens de les bleek ook al wel dat, zelfs ondanks dat de meeste deelnemers werkzaam waren in Prince2 organisaties en zich hadden ingelezen, de hoeveelheid stof niet te behappen was, en dan is omwille van de tijdsbeperking ook de helft niet of nauwelijks behandeld. Ik zou dit niet meer zo aanbieden. De belofte van de training is zeker niet gehaald, naafloop van de training weet je nog maar de helft en moet je thuis nog zwaar aan de studie. Het is een interessant studieonderwerp, maar de cursus is op het randje. Ik zou voor een langere lesduur kiezen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We zullen je feedback betreffende het lesmateriaal met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.
Boertien Vergouwen Overduin

Score voor Boertien Vergouwen Overduin: 2.5/5