Woensdag 26 april 2023 de tweede en laatste trainingsdag afgerond op de Trainingslocatie BCN te Utrecht. Prima locatie, vlakbij het CS Utrecht en goed verzorgde catering.
De training heb ik als zeer positief ervaren. De trainster en groep zorgen voor een veilige en prettige sfeer. Hierdoor zijn deze twee dagen erg leerzaam geweest. De theorie sluit goed aan op de praktijk.
De trainster was spontaan en behulpzaam en had de juiste kennis om de training te geven. Ze speelde in op de behoefte van de groep, hierdoor was er voldoende aandacht voor persoonlijke ontwikkeldoelen.
- Door deze training heb ik inzicht in mijn eigen communicatiestijl en kan ik een inschatting maken welke communicatie stel mijn gesprekspartner heeft.
- Het schakelmodel leert mij om een gesprek constructief te laten verlopen en eventuele emotie die in de weg zit om te buigen.
Bovenstaand inzicht stelt mij in staat om gesprekken op een positieve manier te beïnvloeden indien nodig.
Reactie Boertien Vergouwen Overduin:
Dank je wel voor het achterlaten van je uitgebreide review, Michael! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk! Bedankt voor je deelname!
Boertien Vergouwen Overduin