Sarah

Luxe koorden wit goud besteld. ik ontvang vervolgens goud grijze koorden. Meneer aan de telefoon en alles behalve klantvriendelijk. Ik heb mijn probleem uitgelegd en meneer geeft onbeschoft aan dat i het op eigen kosten kan retourneren. Hierbij aangegeven dat er duidelijk bij de omschrijving staat dat het wit goud is en dat wit toch echt gewoon wit is. meneer geeft aan dat grijstinten ook onder een witte kleur vallen en nog voordat ik kon reageren zegt meneer dat hij me de werkwijze heeft uitgelegd en dat ik zelf kon kiezen of ik het retourneer of niet op eigen kosten. vervolgens Dag mevrouw. Nog een keer teruggebeld met de hoop een vriendelijkere collega te spreken, maar helaas. Weer de nog steeds onbeschofte klantvriendelijke aan de lijn. Meneer geeft nu aan dat ik een afbeelding kan sturen maar dat ik hoogstwaarschijnlijk toch de kosten voor retourneren moet betalen. Ik neem die moeite niet meer. En adviseer iedereen bij een andere winkel te bestellen. Nu mijn bestelling gedaan bij waar ik normaliter altijd mijn bestellingen doe. Bah Bah!

Reactie Blueflower:

Hallo Sarah! Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de koorden niet de gewenste kleur hadden. Deze zijn natuurlijk bij ons te ruilen of u kunt het aankoopbedrag terug ontvangen. Goede service is voor ons erg van belang, we herkennen ons dan ook niet in de service uit uw verhaal; mogelijk is er telefonisch een misverstand geweest over het retourneren van de artikelen. Artikelen die niet naar wens zijn kunnen, zoals op onze webshop vermeldt is, met behulp van onze retourpagina teruggestuurd worden. Mocht u hier alsnog gebruik van willen maken vragen we u alsnog per mail of telefonisch contact op te nemen.

Score voor Blueflower: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee