Ik heb vrij weinig toe te voegen alles was prima geregeld en duidelijk de instructeur was erg precies en netjes zoals het hoort helemaal goed. Het enige wat ik heb toe te voegen is niet eens voor mezelf wand ik ben geslaagd . Maar waar ik vooral met me werk mee zit is dat ik nu dus al 4 verschillende reach trucks heb bestuurd, en daarmee bedoel ik verschillende besturingen op locatie van de opleiding had je ook al 2 verschillende besturingen eentje heb een joystick en die andere heb van die switches voor vooruit en achteruit. Maar de reach trucks op mijn bedrijf die ik bestuur heeft helemaal geen switches of knopjes zeg maar, maar een pedaal en op dat pedaal zit je vooruit en je achteruit misschien dat jullie daar wat meer info over kunnen geven dat niet elke heftruck / reachtruck dezelfde besturingen heb etc ... maar dat is alleen maar bedoeld om het iedereen makkelijker te maken, het was een prima dag en voor de rest goed geregeld.