Inhoud was goed, de trucks waren gedateerd maar werkten prima, trainer was een toffe peer. mijn nadeel was de communicatie vooraf, in mijn mailtje stond dat ik 11.00uur aanwezig moest zijn voor mijn hef-en reachtruck, maar ik had er al veel vroeger moeten zijn. Daardoor kon ik mijn theorie en reach doen en moest ik een andere dag terug komen. 'S ochtends vroeg aanwezig zijn en de hele dag wachten totdat je aan het eind van de dag eindelijk mocht afrijden. Ik ben woonachtig in groningen (de grootste stad van noord nederland),maar ik moest naar heerenveen (vond ikzelf wel jammer). Ik vond het jammer dat je met mensen bent, die het eigenlijk nooit gebruiken, want als je ervaren (mensen die er voor hun werk vaak opzitten) en onervaren (mensen die hem moeten of willen hebben, maar er nooit of amper gebruik van maken) in aparte groepen zou onderbrengen, kun je een hef-en reachtruckcertificaat (incl. theorie) binnen 1 of 2 keer doen. Daarom vond ik het ook zeer jammer dat ik niet in die ene middag alsnog beide certificaten mocht doen, maar er speciaal een hele dag voor moet terugkomen.