Gastvrijheid instructeur
Deskundigheid instructeur
Uitnodiging cursus
Indruk cursuslocatie

Rob Hopman-Been

Wat betreft Lars: Ik ben ervan overtuigd dat Lars veel kennis bezit over de diverse voertuigen. Hij heeft mij veel geholpen wanneer ik er naar vroeg. Ik vind wel dat hij meer pro-actief zou kunnen optreden wanneer hij ziet dat het niet goed gaat, er heen lopen om ter plekke te helpen. Nu was het zo dat hij meerdere cursisten " vanaf de zijlijn" toeriep hoe ze het moesten oplossen. Storend is dat de instructeur vaak op een stoel naar zijn mobiel zit te kijken terwijl wij aan het rijden zijn, dat komt niet professioneel over.
Verder heb ik een opmerking over de locatie. De stellingen, producten, balken, alles in de loods is bedekt met een dikke laag stof! Dat is mijn inziens geen prettige omstandigheid om iets nieuws te leren en ik zou mijn bedrijf er echt niet zo uit willen laten zien. Ik schat dat het 4-6 uur werk is voor een persoon om dat even schoon te maken. In de kantine hangen krantenknipsels van ernstige en/of dodelijke ongelukken begaan met reach-/heftrucks. De achterliggende gedachte daarvan ontgaat me. Al met al een matige ervaring, die verbeterd kan worden door een betere uitstraling/benadering van de leraar en een fikse schoonmaakbeurt.

Score voor BLOM opleidingen: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Basisopleiding Reachtruck (beginner)