Onprofessionele communicatie en levertijd – mijn ervaring
Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
Ik heb Order 642870 geplaatst en volledig betaald. Ik ontving meteen een track‑&‑trace, maar er kwam nooit een bevestigde leverdatum. Pas na mijn navraag bleek dat het product niet op voorraad was en dat de levertijd onbekend is. Geen proactieve communicatie, geen duidelijk plan, alleen het voorstel om “een alternatief te zoeken”. Ik heb de bestelling uiteindelijk geannuleerd en om terugbetaling verzocht. De reactie is traag, er worden geen (realistische) termijnen bevestigd en de communicatie is niet transparant. Dit kost tijd, houdt geld vast en gooit plannen in de war. Als iets niet op voorraad is, communiceer dat meteen, bevestig leverdata en betaal tijdig terug. Niet aan te raden.
Reactie Bestratingsmarkt.com:
Beste Maxim,
Dank voor je feedback. Het door jou bestelde artikel stond ( en staat ) op uitverkocht en had op dat moment geen actuele levertijd. Op onze website tonen wij altijd de voorraadinformatie; deze is direct gekoppeld aan zowel onze eigen voorraad als die van de fabrikanten. Dit systeem werkt zeer betrouwbaar.
Omdat de verwachte levertijd niet aansloot bij jouw planning, hebben wij direct een credit aangemaakt. Het volledige aankoopbedrag is binnen 24 uur aan je teruggestort.
Bestratingsmarkt Customer Success