Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Frank Mulder

Niet alle superhelden dragen een cape

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

We waren opzoek naar een specifiek soort waaltjes en hadden een offerte staan bij een bedrijf in de sierbestrating.
Maar.... eenmaal bevestigd bleek dat de levering pas ver na de zomer uitgevoerd kon worden. Geen voorraad en af fabriek moesten we wachten op nieuwe productie. Ook bij andere grote aanbieders van sierbestrating, zij zaten met hetzelfde probleem, zelfde levertijd.
Na wat rondzoeken kwamen we op Bestratingsmarkt.com.
Ze boden op hun website de Whatsappknop aan en dat maakte communicatie met hen erg eenvoudig, inmiddels waren we namelijk al op vakantie gegaan.
Na een nachtje wachten, hadden we de volgende ochtend meteen reactie en bleek dat er nog 50m2 op voorraad stond. Een uitkomst, want dat zou voor ons betekenen dat de klus gewoon volgens planning door kon gaan. Binnen dezelfde dag was ook het vervoer geregeld.
Wij zijn superfijn geholpen, communicatie liep uiterst vlot en de levering zoals gehoopt. Direct na onze vakantie stond het product al op de stoep en is hier de tuinrenovatie begonnen.
We zijn bestratingsmarkt.com zeer dankbaar, misschien is het woord superhelden wat overdreven, maar de eerste reactie die we hadden toen we lazen over de voorraad: "Helden!"
dus ja.. zo voelde het toch :)

Score voor Bestratingsmarkt.com: 5/5
Beveel je Bestratingsmarkt.com aan? Ja