Helaas slechte ervaringen. De kleur van het bed klopte niet, de poten waren lelijk en niet te ruilen. Slechte service.
Reactie Beds & Bedding:
Geachte mevrouw Huijzer,
Dank voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over uw aankoop en lichten de situatie graag toe.
U heeft in onze showroom een Pullman Boxspring samengesteld, inclusief een stof en de standaard zwarte cilindervormige poten van 18 cm. Deze keuzes zijn samen met u doorgenomen, vastgelegd op de orderbevestiging en door u ondertekend. De Pullman Boxspring is vervolgens conform deze specificaties geleverd.
We begrijpen dat de kleur en uitstraling van de poten in uw eigen interieur anders kunnen overkomen dan vooraf verwacht. Hoewel er geen sprake is van een fout in de levering, hebben we u toch een aanvullende oplossing aangeboden: u kon alsnog een ander type poten bestellen tegen de gebruikelijke meerprijs die ook bij directe aanschaf zou gelden.
Als extra service hebben wij bovendien aangeboden de nieuwe poten kosteloos bij u thuis te monteren. Dit vraagt om volledige demontage en heropbouw van het bed, wat normaal gesproken gepaard gaat met aanzienlijke kosten. Deze service zouden wij u in dit geval niet in rekening brengen.
Het spijt ons dat u dit aanbod niet als voldoende heeft ervaren. Wij hebben naar ons beste kunnen gehandeld en geprobeerd u op redelijke wijze tegemoet te komen.
Team Beds & Bedding Amstelveen