Productkwaliteit

Joustra

Begon aardig maar vroeg om een zacht matras. Hij had alleen een redelijk zacht matras. Ik zei ik wil geen veren,dan zit u hier verkeerd. Dat zei ik toch al tegen jou zei ik toen. En bedankte en liep weg. Meneer zei toen iets te hard,eigenwijs!! Toen werd ik boos. Hij zei mij respect te hebben. Toen zei ik dat heb jij ook niet voor mij. En toen begon hij te schelden en zei mafkees en toen moest ik de winkel uit. Ik schold meneer terug met mongool en wilde de deur uit lopen. Toen zei hij dat ik mijn mondkapje op moest doen en ik zei nee,ik ga er uit dus die mag af. Hij schreeuwde "mijn winkel uit" In mijn ogen wil meneer van beds en bedding niks verkopen of op zijn minst met respect omgaan met zoals hij zelf zegt eigenwijze mensen. Wat een graftak.

Reactie Beds & Bedding:

Geachte mevrouw Joustra,
Spijtig om te lezen dat u dit zo ervaren heeft bij ons in de winkel. Wij hebben dit reeds intern besproken met de betreffende collega en zijn kant van het verhaal gehoord. Dat er in dergelijke situaties alleen verliezers zijn moge duidelijk zijn. Om deze reden kiezen wij er voor niet inhoudelijk in te gaan op deze kwestie. Indien dit wel gewenst is, bent u van harte welkom op afspraak bij ons in de winkel.
Directie Beds & Bedding

Score voor Beds & Bedding: 0.5/5