Niet gehoord en niet gezien, geen service. Ik heb 2x telefonisch contact opgenomen met een medewerker. Wilde beddengoed kopen en butterfly kussens en bijpassende slopen omdat de slopen NIET op de website verkocht worden. Weer beloofde hij mij te mailen, maar deed het weer niet! Wilde mijn beklag doen bij medewerker maar die had waarschijnlijk geen tijd of zin en gaf mij wederom medewerker aan de telefoon. Dat is ook de reden waarom wij uiteindelijk geen Serta bed hebben gekocht bij Bed & Beddings. De actie week van 15% was net 1 dag afgelopen, B & B wilde niets doen aan korting of service
Reactie Beds & Bedding:
Beste familie Donker,
Allereerst onze welgemeende excuses, voor het feit dat we u klaarblijkelijk een onplezierig en ongehoord gevoel hebben gegeven. Dit is in welke situatie dan ook, nooit de bedoeling geweest.
Ondanks dat deze review-uitnodiging gekoppeld is aan de online textielbestelling van twee weken geleden, en dus los staat van hetgeen u omschrijft, willen we u bedanken voor het invullen hiervan. Daar wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering, zullen we dit intern uitvoerig bespreken en ook hier onze lering uit trekken.
Zonder al te diep op deze kwestie in te gaan, willen wij er over zeggen dat de kortingsactie waaraan u refereert reeds eindigde op 31 januari jongstleden. Uw offerte dateert van twee weken daarna. Dat u hierna elders bent overgaan tot de aankoop is spijtig voor ons, maar uiteraard uw goed recht. We wensen u dan ook veel fijne nachten toe.
Indien we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag. We laten dat graag zien dat we beter kunnen dan u heeft ervaren. U bent van harte welkom.
Beds & Bedding